Frambozenlimonade
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4 à 6 | 5 minuten | 10 minuten |
Ingrediënten:
- 300 g frambozen
- 1 bio-citroen
- 1 liter water
- 1 à 2 el honing of agave siroop
Bereiding:
Rasp de citroen met een zeer fijne rasp, enkel het gele van de schil en pers nadien de citroen uit.
Doe de frambozen in het water samen met de citroenzeste, het citroensap en de honing.
Mix alle ingrediënten (30 sec/snelheid 10) en zet vervolgens minimum 1 uur in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Schenk de limonade door een zeefje om de pitjes van de frambozen op te vangen en serveer de limonade vervolgens met ijsblokjes en een takje munt ter garnering.
Serveer onmiddellijk.
Santé
Smakelijk
Heb je dit recept bereid? Laat me weten wat je ervan vond of deel je resultaat via Instagram. Tag dan zeker @comforteatingbym. Thx!