Midsummer Thermomix BBQ workshop op 20 juni 2019.
Koken met de Thermomix en bakken en grillen met de Green Egg te ’s Gravenwezel om 19 u – 22 u
Voor de bereiding van onze gerechten maken we gebruik van de Green Egg en de Thermomix.
Samen met chef-kok Wim Kool bereiden we een volledig zomers menu o.a. een apéritif, bereiding in hooi, Thais viskoekje, … . Je leert tips en tricks van onze chef.
Je leert tips en tricks van onze chef en ontvangt advies ivm de Thermomix. Samen genieten we van wat we hebben klaargemaakt in combinatie met aangepaste wijnen.
Gezellig samenzijn, veel leren en kennis delen.
Het aantal deelnemers is beperkt, onze chef-kok en Thermomix advisor demonstreren de gerechten. U kan de bereiding van al de gerechten goed volgen, u kan gerichte vragen stellen, u proeft wat we hebben bereid, u geniet …
Chef kok: Wim Kool
Thermomix Advisor: Myriam Joosen
Locatie: Fraime, Kerkstraat 48, 2970 ’s Gravenwezel
Aanvang: 19 – 22 u
Deelname prijs 65 €, all in.
(inschrijving is niet terugbetaalbaar, wel kan je je inschrijving doorgeven aan een andere liefhebber;-)
Indien locatie of datum niet uitkomt voor u, laat het ons weten!
De plaatsen zijn beperkt, schrijf snel in.