Thermomix TM6 is dé ‘all round’ keuken machine.

Thermomix TM6 

Ons ‘alles-in-één’ keuken-machine, de Thermomix, wordt slimmer.

Hier enkele belangrijke nieuwe features van de TM6:

Geïntegreerde connectiviteit

In de TM6 zijn zowel Wi-Fi als Bluetooth rechtstreeks geïntegreerd. Dit verhoogt enorm het gebruiksgemak van het Cookidoo receptenplatform. Het raadplegen van de receptenbibliotheek kan nu rechtstreeks van uit de TM6.

Noodzakelijke functionaliteitsupgrades gebeuren automatisch in de achtergrond.

Over de Cookidoo gesproken .

Cookidoo is een ‘geïntegreerde functie’ in de TM6, zoals de weegschaal, kneden van deeg, …

De Cookidoo button geeft toegang tot meer dan 40.000 recepten op het prachtig vernieuwde Cookidoo 2.0 platform.

Ook de TM5-gebruikers met een Cook-Key kunnen nu inloggen op deze receptenbibliotheek.

Grotere processor, meer geheugen

Hoewel de meeste koks waarschijnlijk geen rekening houden met de werkingscapaciteit of het geheugen van hun keuken-machine is het voor een apparaat als de Thermomix een belangrijke factor. Met de nieuwe quad-core-processor heeft de TM6 dezelfde verwerkingskracht als een moderne smartphone + 16 GB flashgeheugen om de opslag van nieuwe softwarefuncties en de begeleiding van complexe recepten mogelijk te maken.

Groter touchscreen: 6,8 inch

Dit is een echte game-changer. Niet alleen hebben we nu een veel groter scherm om de prachtige recepten te bekijken, maar ook een groter aanraakscherm om in interactie te gaan met het recept.

Nieuwe kookfuncties

Nauwkeurige opwarming, in stappen van 1 graad, van 37 °C tot 160 °C. De weegfunctie is drastisch verbeterd. De weegschaal biedt nu een nauwkeurigheid van 1 g tot 3000 g.

Met de TM6 zijn een hele reeks nieuwe kookfuncties geïntegreerd als basis functies. Naast sous vide heeft de TM6 een bruineer functie, langzaam garen en fermenteren.

Verkrijgbaar in België

De TM6 is vandaag te koop in Vorwerk’s thuisland Duitsland en Oostenrijk en zal in de komende paar maanden worden uitgerold naar de andere Europese landen, bij ons wordt hij in juni  verwacht.

Ik heb de TM6 reeds mogen bedienen tijdens de lanceringsdagen begin maart 2019.

Het is een Fantastische Keuken-Machine, aftellen nu?