Salade van rode kool, wortel en noten
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
6 à 8 | 5 à 10 minuten | 1 minuut |
- Ingrediënten:
150 g rode kool, 100 g wortel, ½ rode ui, 1 appel met schil, sap van ½ citroen, 1 el Xeres azijn, handje verse peterselie, 2 el olijfolie Amanprana, 1 el notenolie Amanprana , 1 kl honing of kokosbloesemsuiker Amanprana, snuifje peper en zout, handje walnoten, handje geweekte rozijnen. - Bereiding:
1. Doe de rode kool, de wortel, rode ui, appel, kruiden, olijfolie, notenolie, citroensap, azijn, honing of suiker, peper en zout in de mengbeker en hak 4 sec / snelheid 5.
2. Schraap de resten van de zijkant van de mengbeker met de spatel, voeg de walnoten toe en hak 2 sec / snelheid 5
3. Voeg de rozijnen toe en meng 3 sec / linksdraaien /snelheid 2