Salade van rode kool, wortel en noten

Porties Prep Tijd Kook Tijd
6 à 8  5 à 10 minuten 1 minuut
  • Ingrediënten:
    150 g rode kool, 100 g wortel, ½ rode ui, 1 appel met schil, sap van ½ citroen, 1 el Xeres azijn, handje verse peterselie, 2 el olijfolie Amanprana, 1 el notenolie Amanprana , 1 kl honing of kokosbloesemsuiker Amanprana, snuifje peper en zout, handje walnoten, handje geweekte rozijnen.
  • Bereiding:
    1. Doe de rode kool, de wortel, rode ui, appel, kruiden, olijfolie, notenolie, citroensap, azijn, honing of suiker, peper en zout in de mengbeker en hak 4 sec / snelheid 5.
    2. Schraap de resten van de zijkant van de mengbeker met de spatel, voeg de walnoten toe en hak 2 sec / snelheid 5
    3. Voeg de rozijnen toe en meng 3 sec / linksdraaien /snelheid 2