Yoghurt in de TM6 mengbeker

Natuur yoghurt in de mengbeker

Ingrediënten

  • 125 g natuur yoghurt
  • 1 L volle melk


Vanille yoghurt in de mengbeker

Ingrediënten

  • 125 g natuur yoghurt
  • 1 L volle melk
  • vanillemerg van 1/2 stokje
  • 4 el (40 g) suiker (optioneel)

Bereiding
1. Doe alle ingrediënten in de mengbeker
2. Volg recept via Receptenplatform Cookidoo.be: Natuur yogurt in de varoma
3. Stap 7: Laat yoghurt-melk mengsel in de mengbeker
4. Sla stappen 7 tem 11 over en verlaag in stap 12 de temperatuur naar 45 °C. Dit is heel belangrijk. Bij een temperatuur van 70 °C dood je de natuurlijke fermenten en kan je onmogelijk yoghurt bekomen.

Vervolg het recept voor 10 uur. Giet nu de yoghurt over de gewenste potjes.

Bereid yoghurt in de mengbeker van de TM6?

Zo eenvoudig kan het zijn!

Hoe ga je te werk:

Zoek in het Receptenplatform Cookidoo.be het recept: Natuur yoghurt in de varoma

Volg het recept tem stap 7, en laat het yoghurt & melk mengsel in de mengbeker. Sla stappen 7 tem 11 over en verlaag in stap 12 de temperatuur naar 45 °C. Dit is heel belangrijk. Bij een temperatuur van 70 °C dood je de natuurlijke fermenten en kan je onmogelijk yoghurt bekomen.

Vervolg het recept voor 10 uur. Giet nu de yoghurt over de gewenste potjes.

Eenvoudig, handig EN super lekker.

Geen gedoe met yoghurt & mengsel overgieten en geen varomaschaal volle kleine potjes.
Nadat de yoghurt klaar proportioneer je de yoghurt, alles te samen in 1 groot recipiënt of in enkele kleine potjes.

Zelf je yoghurt bereiden is O zo eenvoudig en super lekker.